GRILLEDE MAJSKOLBER MED RØGET PAPRIKA OG CREME FRAICHE

GRILLEDE MAJSKOLBER MED RØGET PAPRIKA OG CREME FRAICHE

GRILLEDE MAJSKOLBER MED RØGET PAPRIKA OG CREME FRAICHE

4 personer | 20 minutter

Majskolben husker vi fra vores sommerminder fra barndommen. Helt dampende varme, når de blev pakket ud af skallen, med salt og en klat sm.r. Derfor er det ogs. helt naturligt for os, at vores sommernummer skal have majskolber på menuen. Her har vi drysset dem med røget paprika og creme fraiche.

4 majskolber
8 tsk. creme fraiche 11%
8 tsk. røget paprika
Salt og friskkv.rnet peber
8 træpinde

Skræl majskolber, og kom dem i letsaltet kogende vand i 7 minutter.

Halver kolberne, og kom en træpind i hver top.

Pensel med olie, salt, peber og r.get paprika, og kom dem på grillen.

Vend kolberne med j.vne mellemrum, og tag dem af grillen når de har fået brændte nister hist og her.

Kom en tsk. creme fraiche på hver majskolbe, og drys eventuelt med ekstra røget paprika.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *