Gadtoft Visholm
Aftensmad,  Tærter,  Vegetarisk

GRÆSKARTÆRTE MED SQUASH

1 tærte | 1 time

TÆRTEDEJ
100 g rugmel
100 g grahamsmel
100 g vegansk smørbar
1 tsk. salt
2,5 spsk. vand

TÆRTEFYLD
6 økologiske æg
0,4 L hytteost
Salt og friskkværnet peber
80 g revet parmesanost

DU SKAL OGSÅ BRUGE
1 squash
1 butternut squash
20 g revet parmesan

Bland mel, smør, salt og vand i en skål. Ælt dejen ensartet, rul den ud og kom den i et smurt tærtefad. Prik huller i tærtedejen med en gaffel, og sæt den på køl i 15 minutter.

Forbag tærtebunden på 225°C varmluft i 10 minutter.

Skær græskar og squash i tynde skiver med en kniv eller med hjælp fra et mandolinjern.

Pisk æg, hytteost, revet parmesanost, salt og peber sammen.

Hæld æggemasse over den forbagte tærtebund, og pynt med græskar- og squashskiver. Bag tærten på 190°C varmluft i 35-40 minutter.

Her kan du finde hele magasinet no. 3, Det vegetariske efterår, som opskriften oprindeligt er fra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *