Gløgg med whisky og blodappelsin

Gløgg med whisky og blodappelsin

Gadtoft & Visholm – Vinterdrikke med whisky, Gløgg med whisky og blodappelsin.

Gløgg med whisky og blodappelsin

2 glas gløgg med whisky | 45 minutter

1 dl appelsinsaft3 stænger kanel
8 nelliker
400 ml frugtig rødvin (eksempelvis Zinfandel)
2 spsk. brun farin
1 økologisk appelsin i skiver
6 cl Tamnavullin Double cask whisky

Pres appelsinsaft, og skær appelsin i skiver.

Kom alle ingredienser, undtaget whisky, i en gryde, og kog det stille op.

Lad din gløgg småkoge i 30 minutter, så krydderierne kan trække smag.

Kom inden servering whisky i gryden og server herefter.

Her kan du finde hele magasinet no. 4, Frost og Julestemning, som opskriften oprindeligt er fra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *