Gadtoft Visholm
Aftensmad

FYLDTE PEBERFRUGTER MED GRÆSKAR

Gadtoft Visholm

4 personer | 40 minutter

3 fed hvidløg
1 løg
1⁄2 hokkaido græskar
500 g hakket kyllingekød
Olivenolie
200 g fuldkornsris
1 spsk. spidskommen
10 g bouillonpulver 
Salt og friskkværnet peber
8 peberfrugter
80 g revet mozzarellaost
Frisk basilikum

Hak hvidløg og løg fint, og riv græskar groft på et rivejern.

Svits grøntsager og kyllingekød i olivenolie, og tilsæt ris. Krydr med spidskommen, bouillonpulver, salt og peber.

Skær peberfrugter i halve på den lange side og fjern kernehuset.

Fyld peberfrugter og top med revet mozzarellaost.

Dæk de fyldte peberfrugter med staniol, og bag dem i 15 minutter på 200°C varmluft. Fjern herefter stanniolen og bag peberfrugterne i yderligere 15 minutter.

Server de bagte peberfrugter med friske blade af basilikum.

Denne opskrift er fra madplanen Vegetarisk madplan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *