FOCCACIA MED KOGT SKINKE OG OREGANO

FOCCACIA MED KOGT SKINKE OG OREGANO

FOCCACIA MED KOGT SKINKE OG OREANO

6 stk. | 2 timer og 30 minutter

½  portion standarddej
1 håndfuld durummel
½ dåse tomatpure (70 g)
20 ml vand
½ tsk. sukker
1 tsk. olie
Salt og friskkværnet peber
1 spsk. oregano
2 kugler frisk mozzarella
6 skiver god kogt skinke
Tørret oregano 

Del standarddejen i 6 lige store dele, og rul dem til små kugler ved hjælp af håndkraft og  bordpladen. Drys med durummel på et stykke bagepapir, og placer de 6 kugler dej med mellemrum fra hinanden. Lad dejkuglerne hæve lunt under et fugtigt klæde i 2 timer. Bland tomatpure, vand, sukker, olie, salt og oregano i en skål. Tomatsovsen behøver ikke opkog, den får varme inde i ovnen. Kom durummel på bordpladen, og rul foccaciaerne ud med hænderne. Fyld foccaciaerne med topping og bag dem på 250-275°C varmluft i 20-25 minutter.

TIP
Bag foccaciaerne 5 minutter for lidt, og opbevar dem i fryseren. Tag dem op aftenen inden de skal i madpakken, og bag dem færdig næste morgen på 200°C varmluft.

Her kan du finde hele magasinet no. 2, Dansk Sommer, som opskriften oprindeligt er fra.

One Reply to “FOCCACIA MED KOGT SKINKE OG OREGANO”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *