Gadtoft Visholm
Desserter,  is

FLØDEIS

Gadtoft Visholm

Pisk æggeblommer, sukker og vaniljekorn til en tyk og luftig æggesnaps.

Kom piskefløde og salt i en gryde, og varm det op til kogepunktet. Rør i gryden, så fløden ikke brænder på i bunden.

Tag gryden af varmen, og tilføj æggesnapsen lidt af gangen, mens der piskes.

Kom gryden tilbage på komfuret, og pisk i ismassen til den tykner. Det er vigtigt at den ikke koger.

Lad ismassen køle ned i køleskabet, og hæld den herefter i en form.

Sæt ismassen på frys, og rør i den et par gange, inden den for alvor fryser. På den måde undgår du dannelse af iskrystaller.

Server din flødeis til en kold rabarbersuppe eller en god chokoladekage som denne halloweenversion.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *