Gadtoft & Visholm
Aftensmad,  Fisk og skaldyr

FISKEDELLER MED HJEMMELAVET REMOULADE OG SALAT MED NYE ÆRTER

4 personer | 1 time

Remoulade
2 spsk. gulerødder
1 spsk. kapers
1 spsk. løg
1 spsk. syltede agurker
2 spsk. mayonnaise
3 spsk. creme fraiche 18%
1 spsk. sukker
1 spsk. citronsaft
Salt og friskkværnet peber
1 tsk. gurkemeje
½ bundt hakket purløg

Fiskefars
250 g kulmule
250 g havørred
1 revet løg
2 økologiske æg
½ dl piskefløde
1 tsk. salt og friskkværnet peber
Smør og rapsolie til stegning

Salat
250 g grønne ærter i bælg
5 radiser
½ agurk

Remoulade
Hak alle ingredienser fint, og bland dem med mayonnaise, creme fraiche og gurkemeje. 

Smag til med sukker, salt, peber og citronsaft, og sæt den på køl.

Fiskefars
Fjern ben og skind fra fisken, og blend den i en foodprocesser.

Rør det blendede fiskekød sejt i 2 minutter med salt, og tilsæt derefter løg og peber.

Kom 1 æg af gangen i fiskefarsen, og rør den ensartet.

Kom fiskefarsen tilbage i foodprocessoren, og blend mens der tilsættes fløde lidt af gangen.

Kom fiskefarsen på køl, og lad den hvile i 25 minutter, gerne længere.

Form fiskefrikadellerne med en spiseske og steg dem på panden i smør og rapsolie.

Server fiskefrikadellerne med remoulade, friske ærter, radiser og agurk i tern og hakket purløg.

Denne opskrift er fra madplanen Mormors madplan.

Gadtoft & Visholm

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *