Gadtoft Visholm
Desserter

EDDERKOPPEKAGE MED SPINDELVÆV

1 kage    |    Svær opskrift 

CHOKOLADEKAGE
190 g smør
100 g chokolade 85%
4 æg
375 g sukker
1 tsk Dr. Oetker Vanilla Paste
1 knivspids salt
120 hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Økologisk Bagepulver
110 g Dr. Oetker Baking Cocoa

GLASUR
200 g flormelis
30 g Dr. Oetker Baking Cocoa
Vand efter ønsket konsistens
Dr. Oetker Hvid Pynteglasur
1 tandstik

Smelt smør i en gryde.

Tag gryden af varmen, og vend finthakket chokolade i.

Rør i massen til chokoladen er opløst.

Pisk æg og sukker luftigt, og tilsæt herefter vaniljepasta, salt, hvedemel, bage- og kakaopulver.

Vend til sidst den varme chokoladesmør i dejen, og kom den i en smurt springform.

Bag chokoladekagen på 185°C alm. ovn i 45-55 minutter, og lad den herefter køle helt af.

GLASUR
Varm pynteglasuren op efter anvisning på tuben.

Bland flormelis, kakaopulver og vand og fordel glasur over den afkølede kage. 

Lav en spiral af hvid pynteglasur. Start i midten.

Træk streger med en tandstik fra midten af kagen og ud mod siderne, så der dannes en spindelvævslignende effekt. 

Her kan du finde hele magasinet no. 3, Det vegetariske efterår, som opskriften oprindeligt er fra.

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *