Gadtoft Visholm
Desserter

DEN NEMMESTE RABARBERTRIFLI

4 personer | 2 timer

RABARBERKOMPOT
400 g rabarber
1,5 dl sukker

DU SKAL OGSÅ BRUGE
200 g makroner
2 dl. piskefløde

Snit rabarber fint, og bring dem i kog med sukker. 

Kog rabarberkompotten under låg i 15 minutter, og tag den herefter af komfuret.

Køl kompotten ned, og fordel den i 4 glas med lag skiftevis af knuste makroner og rabarberkompot.

Sæt de 4 glas på køl i minimum 2 timer, gerne længere.

Pisk fløde i hånden til en letpisket flødeskum.

Fordel flødeskummen på 4 rabarbertriflier, tilføj lidt knuste makroner og server dem herefter.

Her kan du finde hele magasinet no. 1, Bæredygtighed, som opskriften oprindeligt er fra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *