Gadtoft Visholm
Cocktails

DEN MED RABARBER

1 cocktail | Nem opskrift

Det er fortsat sæson for de skønne danske rabarber, og det er bare om at nyde det. Derfor har vi udarbejdet en frisk og sommerlig rabarber-mojito. For at matche syren fra vores rabarbersaft og den karakteristiske mynte, har vi brugt en rom med høj alkoholprocent og en stærk sødme. Derfor passer A.H. Riise’ Frogman Navy rom helt perfekt.

4 cl Frogman Navy 
1 tsk. rørsukker
2 cl limesaft + ½ limefrugt i skiver
2 stængler mynte
3 cl koncentreret rabarbersaft
Danskvand
1 rabarber til pynt

Kom mørk rom, rørsukker, limesaft og mynte i et glas, og mas det grundigt med en muddler til rørsukker er opløst.

Tilsæt rabarbersaft, limebåde og knust is i glasset.

Hæld danskvand til glassets kant, og pynt med frisk mynte og friske rabarber-strimler.

Her kan du finde hele magasinet no. 2, Dansk Sommer, som opskriften oprindeligt er fra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *