Gadtoft Visholm
Cocktails

DEN MED HINDBÆR

1 cocktail     |   Nem opskrift

Der er intet som smagen af friske hindbær i løbet af den danske sommer. Derfor er det fuldstændig umuligt for os ikke at lave en hindbærcocktail. Vores cocktail er stylet med den maritime A.H. Riise’ Fregatten Jylland rom, og kan næsten nydes på samme måde som en dessert.

Fregatten Jylland
Hindbær
Limesaft
1 dl piskefløde
Isterninger
1 stedmoderblomst til pynt 

Kom hindbær i en shaker, og mas dem grundigt med en muddler.

Tilsæt mørk rom, limesaft og isterninger, og ryst i 30 sekunder.

Finestrain cocktailen i et afkølet glas, og pynt med letpisket flødeskum og en stedmoderblomst.

Her kan du finde hele magasinet no. 2, Dansk Sommer, som opskriften oprindeligt er fra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *