Gadtoft Visholm
Cocktails

DEN MED ÆBLE

1 cocktail     |   Svær opskrift

Lige nu er æbletræerne i blomst, og det varer ikke længe, før alle haverne igen bliver fyldt op med den skønne frugt. Smagen af syrlig æblemost og cremede æggehvider går hånd i hånd med en sød og mørk flaske rom. Derfor har vi lavet vores cocktail med A.H. Riise Copenhagen Gold medal rom. 

3 cl Copenhagen Gold medal
2 cl æblemost
2 cl citronsaft
2 cl æggehvider
1 cl sukkersirup
1 æble til pynt
Isterninger

Kom mørk rom, æggehvider, citronsaft, sukkersirup og æblemost i en shaker og ryst i 30 sekunder.

Tilsæt nu en håndfuld is i shakeren, og ryst i yderligere 30 sekunder.

Strain cocktailen i et afkølet glas, og pynt med en skive frisk æble.

Her kan du finde hele magasinet no. 2, Dansk Sommer, som opskriften oprindeligt er fra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *