Gadtoft Visholm
Cocktails

COCKTAILS MED GRANATÆBLESIRUP

6 cocktails

18 cl. gin
1 granatæble
2 dl. sukker
1,5 dl. vand
Danskvand
Isterninger
6 kviste rosmarin

Pil dit granatæble, og kom kernerne i en kasserolle med vand og sukker. Bring sukkerlagen i kog, og rør rundt i gryden, mens sukkeret opløses. I tak med opvarmningen springer granatæblekernerne, så saften kommer ud i sukkerlagen. Vi du udnytte smagen fra kernerne fuldt ud, kan du med fordel bruge en stavblender. Når sukkerlagen har kogt i omkring 10 minutter, skal den sies fra de nu tomme granatæblekerner. Si granatæblesukkerlagen ned i et sylteglas med låg, og kom det på køl eller frøs alt efter hvor hurtigt det skal bruges.

Find 6 glas, og kom isterninger i. Hæld herefter gin i glassene, og fordel den afkølede granatæblesirup ud i de 6 glas. Hæld forsigtigt danskvand til glassets top, så der dannes et lag med gin og granatæblesirup, og et med danskvand og is. Pynt til slut med kviste af rosmarin. Dine granatæblecocktails er nu klar til servering. Velbekomme.

Er du til flere cocktails, så lad dig inspirere af vores liste af lækre cocktails lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *