Gadtoft Visholm
Morgenmad,  Vegetarisk

CHIAGRØD MED BLÅBÆR, KOKOSGRANOLA OG BANAN

Gadtoft Visholm

4 personer | Forberedes aftenen inden
Reklame

Chiagrød
4 dl havregryn
4 spsk. chiafrø
400 g frosne blåbær
8 dl soyadrik med vanilje
2 spsk. vaniljesukker
Kokosgranola
1 dl hakkede mandler
2 dl kokosflager
2-3 spsk. honning
1 knivspids salt

Du skal også bruge
Kokosflager
1 håndfuld blåbær
2 bananer

Chiagrød
Bland alle grød-ingredienser sammen i en skål, og lad det stå på køkkenbordet i 1 time. Rør herefter i blandingen, og fordel den i 4 glas. Sæt glassene i køleskabet, og lad dem trække i minimum 10 timer, gerne længere.

Kokosgranola
Kom mandler, kokosflager og honning på en pande og rist det af, til det bliver gyldent. Fordel granolaen på et stykke bagepapir, drys med en smule salt og lad det køle af. Drys den hjemmelavede granola over morgenmaden med det samme eller opbevar den i en lufttæt beholder.

Anretning
Tag glassene med chiagrød ud af køleskabet og rør i dem. Top med kokosgranola, ekstra kokosflager, friske blåbær og skiver af banan.

Find opskrifter til den komplette brunch i no. 7 Forårsfornemmelser lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *