Gadtoft Visholm
Desserter,  Sukkerfri

CHEESECAKE MED HASSELNØDDECREME

Gadtoft Visholm
Gadtoft Visholm

1 cheesecake | +5 timer

KIKSEBUND
250 g sukkerfrie havrekiks
130 g smør
Lidt flagesalt

HASSELNØDDECREME
200 g neutral flødeost
400 g mascarpone
1 spsk. citronsaft
100 g Sweet Like Sugar fra Good Good
400 g Choco Hazel with stevia fra Good Good

DU SKAL OGSÅ BRUGE
Friske bær
Skovsyre
Kageplast

Knus kiks i en frysepose, og bland det med smeltet smør og flagesalt.

Beklæd en kageform på 20 cm i diameter med kageplast, og fordel kiksebunden ud i formen.

Kom bunden på køl til den er køleskabstemperatur.

Pisk flødeost og mascarpone forsigtigt med en elpisker, og rør herefter citronsaft og Sweet Like Sugar i cremen.

Vend Choco Hazel i ostemassen, og fordel cremen på den afkølede kagebund.

Sæt cheesecaken på køl i 5 timer, gerne natten over.

Frigiv cheesecake fra form og kageplast og pynt med friske bær og skovsyre. Herefter er cheesecaken klar til servering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *