BYGOTTO MED SVAMPE OG GRATE ME

BYGOTTO MED SVAMPE OG GRATE ME

BYGOTTO MED SVAMPE OG GRATE ME

4 personer | 45 minutter | Mellemsvær opskrift

3 dl perlebyg
1 liter grøntsagsbouillon 
2 skalotteløg
3 fed hvidløg
2 stængler rosmarin
40 g Smørbar blok fra Naturli’
300 g blandede svampe
150 g Grate Me
Salt og friskkværnet peber 
40 g Smørbar blok fra Naturli’
Hasselnødder

Skyl perlebyggen i koldt vand, og bring det i kog med grøntsagsbouillon.

Skru ned på middel varme når perlebyggen koger, og læg låg på gryden.

Hak skalotteløg, hvidløg og rosmarin fint.

Svits det på en pande med Smørbar blok, og tilsæt svampe skåret i skiver efter 3 minutter.

Lad svampeblandingen svitse i yderligere 5 minutter, og tilsæt det herefter i perlebyggen.

Kom revet Grate Me over, når bygottoen har den rette konsistens. Smag til med salt, peber og eventuelt lidt æblecidereddike.

Rist hasselnødder i smeltet Smørbar på en pande.

Pynt den færdige risotto med hasselnødder og lidt af den smeltede nøddesmør.

Her kan du finde hele magasinet no. 3, Det vegetariske efterår, som opskriften oprindeligt er fra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *