fbpx
BRØDSTAVE MED HJEMMELAVET HUMUS

BRØDSTAVE MED HJEMMELAVET HUMUS

BRØDSTAVE MED HJEMMELAVET HUMUS

1 glas | 45 minutter

200 g rødbede 
1 dåse kikærter
1 fed hvidløg
1 spsk peanutbutter
Saft af 1 citron
Salt
1 tsk. spidskommen
Olivenolie 

Kog rødbeder møre med skræl i 20-30 minutter. Læg den kogte rødbede i koldt vand og pil skrællen af. Skær rødbede i mindre stykker og blend den med de øvrige ingredienser. Vurder selv mængden af olivenolien, så din hummus får den ønskede konsistens. Smag til med citron, salt og spidskommen. 

Rist rugbrød og skær ud i mindre stave. Drys evt. med salt og olivenolie. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *