Gadtoft Visholm
Desserter,  Vegansk,  Vegetarisk

BLOMMEGRØD MED IS FRA NATURLI’

4 personer | 30 minutter | Nem opskrift

BLOMMEGRØD 
8 blommer
2 dl sukker
1 dl vand
1vaniljestang
1 spsk kartoffelmel 

VALNØDDEKROKANT
2 håndfuld valnødder
2 spsk sirup
Saltkaramelis fra Naturli’ 

BLOMMEGRØD
Udsten blommerne og skær dem i mundrette bidder.

Bring blommerne i kog med sukker, vand og vanilje- stang. 

Lad det koge under låg i 15-20 minutter og tag det derefter af varmen. 

Bland kartoffelmel med lidt vand og kom det i blommegrøden, så den tykner. 

VALNØDDEKROKANT
Rist valnødderne på panden med sirup til de bliver gyldne.

Lad valnøddekrokanten køle af, og hak den i mindre stykker med en skarp kniv.

Top din blommegrød med valnøddekrokant og en kugle saltkaramelis fra Naturli’.

Her kan du finde hele magasinet no. 3, Det vegetariske efterår, som opskriften oprindeligt er fra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *