Gadtoft Visholm
Morgenmad,  Vegetarisk

BANANPANDEKAGER MED CHOKOLADE

12 bananpandekager | 20 minutter

Reklame

PANDEKAGEDEJ
2 bananer
1 dl havregryn
3 økologiske æg
En smule flagesalt
4-6 dråber Sweet Drops of Stevia, Chocolate fra Good Good
Smør til stegning

PYNT
Friske blåbær
Sukkerfri mørk chokolade

Blend banan, havregryn, æg og en smule flagesalt i en blender, og smag til med Sweet Drops of Stevia, Chocolate fra Good Good.

Smelt smør, og kom pandekagedej p¨ panden i klatter med en spiseske.

Vend dem når de er stegt på den ene side, så begge sider får farve.

Stabl pandekagerne i et tårn, og pynt med blåbær, hakket chokolade og frisk mynte.

Opskriften er oprindeligt fra udgivelse no. 6 Super Sund.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *