Gadtoft Visholm
Aftensmad,  Vegetarisk

BAGEKARTOFLER MED KRYDDERSMØR, MAJS OG AGURKEDIP

4 portioner | 1 time og 30 minutter

8 mellemstore bagekartofler
2 spsk. salt
50 g smør
1 agurk
300 ml creme fraiche 18%
1/2 bundt hakket persille
150 g smør
2 dåser majs
Salt og friskkværnet peber

Sæt ovnen på 200°C varmluft.

Skrub kartofler grundigt, og gnid med salt og smør. Snit et kryds i midten af kartoflerne, og luk stanniol om. Bag kartoflerne 1 time og 15 minutter.

Riv agurk på rivejern og vrid det fri for væske i et viskestykke.

Vend agurkestrimlerne i creme fraiche og smag til med salt og peber. Sæt agurkedippen på køl.

Hak persille fint og bland det med blødt smør. Sæt persillesmørret på køl.

Fyld de lune bagekartofler med agurkedip, persillesmør, majs og drys med lidt salt og friskkværnet peber.

Opskriften på bagekartofler med kryddersmør, majs og agurkedip er oprindeligt fra magasin no. 1, som bærer temaet Bæredygtighed. Find mere inspiration i magasinet her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *