BAGEKARTOFLER MED KRYDDERSMØR, MAJS OG AGURKEDIP

BAGEKARTOFLER MED KRYDDERSMØR, MAJS OG AGURKEDIP

BAGEKARTOFLER MED KRYDDERSMØR, MAJS OG AGURKEDIP

Bagekartoflen er en gammel kending, og måske er den blevet glemt lidt med tiden. Det synes vi er en fejl, og vi bringer den derfor tilbage på aftensmadsmenuen. Her har vi fyldt bagekartoflen med hjemmerørt persillesmør, søde majs fra Grøn Balance og en frisk agurkedip.

4 portioner | 1 time og 30 minutter

8 mellemstore bagekartofler
2 spsk. salt
50 g smør
1 agurk
300 ml creme fraiche 18%
1/2 bundt hakket persille
150 g smør
2 dåser majs
Salt og friskkværnet peber

Sæt ovnen på 200°C varmluft.

Skrub kartofler grundigt, og gnid med salt og smør. Snit et kryds i midten af kartoflerne, og luk stanniol om. Bag kartoflerne 1 time og 15 minutter.

Riv agurk på rivejern og vrid det fri for væske i et viskestykke.

Vend agurkestrimlerne i creme fraiche og smag til med salt og peber. Sæt agurkedippen på køl.

Hak persille fint og bland det med blødt smør. Sæt persillesmørret på køl.

Fyld de lune bagekartofler med agurkedip, persillesmør, majs og drys med lidt salt og friskkværnet peber.

Her kan du finde hele magasinet no. 1, Bæredygtighed, som opskriften oprindeligt er fra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *