Gadtoft Visholm
Aftensmad,  Fisk og skaldyr,  Forretter,  Supper

ÆRTESUPPE MED BASILIKUM OG KULMULE

Gadtoft Visholm

4 personer | 45 minutter

ÆRTESUPPE
1 løg
3 fed hvidløg
2 stængler bladselleri
Olivenolie
800 g grønne ærter (frosne)
2 bundt basilikum
1 L grøntsagsbouillon
Salt og friskkværnet peber
Saften fra 1/2 citron

KULMULE
Olivenolie
4 kulmulefileter
Salt og friskkværnet peber

DU SKAL OGSÅ BRUGE
Frisk basilikum
Friske ærteskud

ÆRTESUPPE
Hak løg, hvidløg og bladselleri groft, og svits det i olivenolie
i en gryde.

Kom efter 3 minutter ærter og den store mængde frisk basilikum i gryden, og lad det svitse med i yderligere 3 minutter.

Hæld bouillon over grøntsagerne, og lad dem småkoge under låg i 30 minutter.

Blend suppen med en stavblender, og smag den til med salt, peber og citron.

KULMULE

H.ld olivenolie p. en pande, og kom herefter kulmulefileter på.

Krydr med salt og peber, og tilbered fiskestykkerne omkring 2 minutter på hver side.

ANRETNING
Server suppen med pandestegt kulmule, basilikum og ærteskud.

Find andre opskrifter på suppe lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *