Gadtoft & Visholm
Aftensmad

ÆGGEKAGE MED CHERRY-TOMATER, LØG OG PURLØG

Gadtoft Visholm

4 personer | 20 minutter

10 økologiske æg
1 dl sødmælk
1 løg
½ bundt grønne asparges
10 cherrytomater
Salt og friskkværnet peber
25 g smør
½ bundt hakket purløg
8 skiver ristet rugbrød

Slå æg ud i en skål og pisk dem sammen med sødmælk, salt og peber.

Skær løg i skiver, og asparges og cherrytomater i tern.

Kom smør på panden, og hæld æggemassen over.

Læg løg og cherrytomater rundt i æggemassen, og lad den tilberede på lav varme under et låg i 20 minutter.

Pynt med hakket purløg, og server den varme æggekage med ristet rugbrød og eventuelt en smule ketchup.

Denne opskrift er fra madplanen Mormors madplan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *